Տորթ «Խառը»
Այս ամենը խառնելուց հետո կստանանք «Խառը» տորթ:
Հովակիմյան Վահե
Աղցան «Գրենապիտույքական»
1կտոր ջնջոց, 2 գրչաման, 4 հատ գիրք, գրիչ, մարկեր, օրագիր, մատիտ, թանաք, միջուկ ինչքան կամենաք, պայուսակ:
Պարաստման եղանակը- ջնջոցը փռել, գրչամանները դնել /բացած/ ,4գրքի էջերը առանձնացնել, փռել գրիչով: Ավելացնել օրագիր, մատիտ, թանաք, ձևավորել միջուկով /ըստ ճաշակի/ և վերջում պայուսակը դնել մեջտեղում:
Խաչատրյան Դավիթ
Ուտեստ «Սրտային»
Սրտային ուտեստը պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ է սիրտ, ժապավեն ըստ ճաշակի և ըստ ցանկության էլ ծաղիկներ:
Պատրաստման եղանակը- ծաղիկների թերթերը պոկել, սիրտը մանր-մանր կտրատել և դնել վառարանը, 10-15 րոպե հետո հանել, վրան շաղ տալ մի պտղունց հոգի: Վերջում ժապավենով զարդարել:
Հովհաննիսյան Անի
Կոկտեյլ «Բարություն»
1 ճաշի գդալ բարիությունը, 2 ճաշի գդալ խաղաղությունը, ուրախ երաժշտությունը խառնել մինչև մի քիչ կարմիր սիրտ լինի, և թողնել մի քիչ հանգստանա: Հետո ավելացնել գեղեցիկ ժպիտ և կրկին խառնել: Հիմա էլ այնքան խառնել, որ մեծ սիրտ լինի:
Նիկողոսյան Անուշիկ
Գժական տորթ
1ճաշի գդալ ռոք երաժշտություն, 1գժոտ մարդու սիրտ, գժոտ վանիլին և գժոտ գարեջուր:
Պատրաստման եղանակը- ռոք երաժշտությունը լցնել գժոտ մարդու սրտի մեջ, խառնել, ավելացնել վանիլինը: Այս ամենը համտեսել գարեջրով /շատ կսազի/:
Մանուկյան Անի
Կոկտեյլ «Կրթահամալիրյան»
Առավոտյան նախավարժանքը մանր կտրատել, ավելացնել բարձր երաժշտություն, խառնել աղմուկով և տեղավորել դասարաններում, դռները փակել ու ավելացնել ուսուցիչ: Վերջում ստացված կոկտեյլը զարդարել համակարգչով:
Պողոսյան Իշխան
Տորթ «Երաժշտական»
Կես գդալ երաժշտական հեղուկին ավելացնել 1 երաժշտական գիրք: Այնքան խառնել մինչև հասկանան իրար: Հետո ավելացնել 1 գդալ «խափլան» մարդու սիրտ, 1 շերեփ խաղաղ մարդու սիրտ, նորից խառնել: Ստացված խմորը լցնել երգող սրտի մեջ և թխել:
Մարկոսյան Մերի