• Հայերեն
  • English
  • Français
  • Georgian
  • Русский
  • Español
  • Deutsch
  • فارسی
  • Türkçe
  • Italiano

Արհեստների դպրոց

ԼԱՎԱՇՈՎ, ԿՐԱԲՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ՌՈՒԼԵՏ

Բաղադրությունը.

1հատ լավաշ, 240 գ. ծովախեցգետին, 100 գ. պանիր, 2 ատամ սխտոր, սամիթ, համեմ, 3 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ, մայոնեզ:

Պատրաստումը.

Ծովախոցգետինը կտրատել փոքր կտորների, պանիրը քերել քերիչով, կանաչին ու սխտորը մանրացնել: Այս ամենը խառնել իրար, ավելացնել մայոնեզ տարածել լավաշի վրա և փաթաթել գլանաձև: Թողնել սառնարանում 2-3 ժամ: Մատուցելուց առաջ կտրատել:

                                                                                                                  ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ

 

           11-րդ դաս.` Գեորգի Հայրապետյան