ԼԱՎԱՇՈՎ, ԿՐԱԲՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ՌՈՒԼԵՏ
Բաղադրությունը.
1հատ լավաշ, 240 գ. ծովախեցգետին, 100 գ. պանիր, 2 ատամ սխտոր, սամիթ, համեմ, 3 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ, մայոնեզ:
Պատրաստումը.
Ծովախոցգետինը կտրատել փոքր կտորների, պանիրը քերել քերիչով, կանաչին ու սխտորը մանրացնել: Այս ամենը խառնել իրար, ավելացնել մայոնեզ տարածել լավաշի վրա և փաթաթել գլանաձև: Թողնել սառնարանում 2-3 ժամ: Մատուցելուց առաջ կտրատել:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ
11-րդ դաս.` Գեորգի Հայրապետյան