«Սնունդ և խոհանոց, հայկական խոհանոցի առանձնահատկությունները, սննդի հիմնական խնդիրները» թեմայով հետազոտական աշխատանք իրականացնելու, հայկական խոհանոցի առանձնահատկություններին ծանոթանալու, Վարդենիսի պետական քոլեջի փորձին ծանոթանալու և նրանց հետ գործընկերային հարաբերություններ հաստատելու նպատակով կազմակերպել այց Գեղարքունիքի մարզ՝ Գավառ, Մարտունի, Վարդենիս: Այդ նպատակով.
- հաստատել խմբի մասնակիցների ցուցակը (հավելված 1).
- խմբի ղեկավար նշանակել Անահիտ Մելքոնյանին, օգնական՝ Հերմինե Կոստանյանին.
- մասնակիցների մեկնումը` հոկտեմբերի 25-ին, ժամը 08:00, Հարավարևմտյան զանգվածի Սուրբ Երրորդություն եկեղեցու մոտից, Երևան-Գավառ-Մարտունի-Վարդենիս երթուղով, վերադարձը՝ հոկտեմբերի 26-ին` Վարդենիս-Մարտունի-Գավառ-Երևան երթուղով.
- խմբի մեկնումը` հոկտեմբերի 25-ին, ժամը 8:00, Սուրբ Երրոդություն եկեղեցու մոտից, ՍԵՄԱՐ 04 837 պետհամարանիշի միկրոավտոբուսով, վարորդ՝ Ազատ Խաչատրյան (հեռ. 094 20 22 14), վերադարձը՝ հոկտեմբերի 26-ին.
- ըստ պայմանավորվածության՝ գիշերումը կազմակերպել Վարդենիս քաղաքում, սնունդը և ճանապարհածախսը՝ ծնողների միջոցներով.
- խմբի սովորողներին «Փորձարարական մանկավարժական ծրագրերի իրականացում հանրակրթությունում» ծրագրի միջոցներից հատկացնել 5.000-ական դրամ` որպես մեդիաօլիմպիադայի մրցանակ (ընդամենը 55.000 դրամ).
- կրթահամալիրի գրադարանի միջոցով հատկացնել ուսումնական գրականություն` Վարդենիսի պետական քոլեջի սովորողներին նվիրելու համար.
- Անահիտ Մելքոնյանի պատասխանատվությամբ մասնակիցներին տրամադրել.
պրոյեկտոր
ձայնագրիչ
ուսումնական ֆիլմեր
նեթբուք
-
հրամանին անհատապես ծանոթացնել մասնակիցներին, նրանց ծնողներին:
Կրթահամալիրի տնօրեն՝ Ա. Բլեյան