• Հայերեն
  • English
  • Français
  • Georgian
  • Русский
  • Español
  • Deutsch
  • فارسی
  • Türkçe
  • Italiano

Կրթական ծրագրերի մշակում-քննարկում

2013-2014 ուստարվա դասընթացների, ծրագրերի մշակման, քննարկման, հաստատման և վճարման կարգ

Առարկայական ծրագրին ներկայացվող պահանջներ

Նախադպրոցական կրթություն

Հիմնական կրթություն

Միջնակարգ կրթություն

10-11-րդ դասարան

12-րդ դասարան 
Հայոց լեզու
Հայ գրականություն

Մասնագիտական կրթություն

Նախնական մասնագիտական կրթություն
Զարդակիրառական արվեստ
Դերձակ-մոդելավորող
Էսքիզավորոում 
Հագուստի մասնիկների մշակում 
Հագուստի նախագծման մեթոդ 
Մեքենասարքավորումներ
Մեքենայի և ձեռքի կարատեսակներ
Օգտագործվող նյութեր 
Խոհարար
Խոհանոցային սարքերի շահագործում
Կերակրատեսակների տեսակներ և ձևավորում
Նախապատրաստում խոհարարական կյանքին 
Խոհարարության զարգացման փուլերը և դերը մարդու կյանքում
Պահանջագրեր և հաշվետվություն 
Սանիտարիա և անվտնագություն 
Սննդամթերքի խոհարարական մշակում 
Կարի տեխնոլոգիա
Անդրավարտիք
Ներդիրի մշակում 
Մասնագիտական հիմունքներ 
Գլխարկ
Գրպանի մշակում 
Հաճախորդի հետ շփվելու հմտություններ     
Կարի տեխնոլոգիա մասնագիտության հիմունքներ 
Կարի տեխնոլոգիա ձեռքի կարատեսակներ       
Կիսաշրջազգեստ 
Պիջակ 
Վերնաշապիկ
Խալաթ 
Ձեռքի կարատեսակներ 
Մասնագիտական հիմունքներ 
Ոսկերիչ (I կիսամյակ)
Ներածություն
Ոսկերչական իրի համար նախատեսված համաձուլվածք պատրաստում 
Ոսկերչական շինվածքի նախապատրաստական աշխատանքներ