Իսկ հետո այցելեցինք կրթահամալիրի Խաղողի-գինու դպրոց, որտեղ շատ հետաքրքիր և ուսանելի պարապմունք վարեցին դպրոցի ղեկավար ընկեր Արտակ Ռշտունին և դպրոցի աշխատակից ընկեր Մարիաննա Գևորգյանը։
Շատ օգտակար դասընթաց էր, մեզ սովորեցրին, թե ինչպես ճիշտ օգտվել տարբեր խմիչքների համար նախատեսված բաժակներից, ինչպես որակավորել գինին։ Գինու որակավորման չորս քայլ գոյություն ունի՝ տեսողությամբ /աչքով/, հոտառությամբ /քթով/, գինու համտես /բերանով/ և հետհամային հատկանիշների գնահատում․․․
Ճամբարային հինգերորդ օրվա մասին պատմում են օրվա լուսաբանման պատասխանատու ճամբարականները՝
Ջոկատի ղեկավար՝ Վարդան Կարապետյան
Էջի լուսանկարը՝ Անի Դադայանի