• Հայերեն
  • English
  • Français
  • Georgian
  • Русский
  • Español
  • Deutsch
  • فارسی
  • Türkçe
  • Italiano

Տակառներից ամեն տարի ցնդող կոնյակի հինգ տոկոսը «հրեշտակների բաժինն» է

Վերջերս ուսումնասիրեցինք կոնյակի մշակույթը: Նախապես ծանոթացանք հետաքրքիր տեղեկությունների, հետո անցկացրեցինք հարցազրույց կրթահամալիրում, այնուհետև կոնյակի մասնագետի հետ: Այցելեցինք Արտաշատի կոնյակի գործարան և վերջում ներկայացրեցինք մեր պատրաստած նյութերը, որոնք սիրով  ներկայացնում ենք որպես ամբողջական նախագիծ:. Նախագիծը իմ բլոգում 

Ռադիոնյութ

Նազելի Տեր-Պետրոսյանի հաշվետվությունը

Մենք կոնյակի գործարանում- ֆիլմ

Ինչպես են պատրաստում կոնյակը-նկարաշար, հաշվետվություն